Författarbesök psykisk ohälsa – journalist Christian Dahlström

Christian Dahlström, fotograf: Jan-Åke Eriksson

Författarbesök om psykisk ohälsa, depression och ångest

Jag får ofta förfrågningar om författarbesök om psykisk ohälsa eftersom jag har skrivit två populära böcker om psykisk ohälsa. Den ena boken – Panikångest och depression: frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar – rekommenderas av 1177 och är en av de mest sålda böckerna om psykisk ohälsa de senaste åren.

Min senaste bok – Kalla mig galen: berättelser från Psyksverige – publicerades 2017 på Ordfront och rekommenderas av bland andra Alex Schulman som kallat den ”otroligt välformulerad, drabbande, smärtsam – och faktiskt vacker”.

Jag gör författarbesök både på plats och digitalt (se exempel från Laholms bibliotek längre ned på sidan), dock i mån av tid eftersom jag får väldigt mycket förfrågningar om både föreläsningar och författarbesök. Kontakta mig nedan så återkommer jag snarast med besked.

Kontakt

För att boka mig för ett författarbesök om psykisk ohälsa på ert bibliotek, på plats eller digitalt, fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag inom kort!

    [recaptcha]

    Exempel digitalt författarbesök

    Här är ett exempel på ett digitalt författarbesök jag genomförde i november 2020 för Laholms biblioteks räkning: