Integritetspolicy

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 kom en ny förordning i Europeiska unionen, kallad Allmänna databeskyddsförordningen (GDPR). Den ger strikta och specifika riktlinjer för hur personuppgifter samlas och hanteras. Detta påverkar också företag och privatpersoner som är bosatta utanför EU men samlar in uppgifter från EU-medborgare.

Vänligen kontakta mig (christian snabela textbearbetning.se) om du saknar någon viktig information du behöver.

Vem jag är

Jag som driver webbshopen heter Christian Dahlström och är frilansskribent och författare i Stockholm. Om du intresserad av att veta mer om mig så hittar du mer information på “Om mig”.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Jag samlar in personuppgifter genom beställningar du gör i min webbshop. I samband med registrering och beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter till syfte att fullfölja och tillhandahålla den servicen som behövs för att att hantera ditt köp.

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att begära ut den information jag har om dig och få den borttagen ur mitt dataregister. Kontakta mig i så fall så hjälper jag dig.

Jag försäkrar även att jag inte kommer sälja eller överlåta några av dina personuppgifter. Notera att enligt lag är vi tvungna att spara fakturor och information relaterad till dessa i sju år.

WooCommerce

Vi samlar in information om dig under kassaprocessen i vår butik.

Jag använder ett system för webbshopen som heter Woocommerce. Det är en databas där våra produkter, innehåll och information som finns i webbshopen samlas. När du gör en beställning på i min webbshop så görs det i Woocommerce-systemet.

Din beställning hamnar i en databas på det webbhotell (Surftown) som jag och deras tekniker har tillgång till. Webbhotellet förvarar informationen men behandlar den inte på något sätt utan tillåtelse.

I beställningen finns information om vilka produkter som beställts, hur du har betalat (dock ingen information om kreditkort, personnummer eller liknande) och leveransadressen.

Det är från WooCommerce du får ett e-postmeddelande om att jag mottagit din order. Jag behandlar din order därefter.