Om boken

Bok om depression och panikångest

Panikångest och depression – frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar” ger svar på de sextio viktigaste frågorna som man ställer sig när man blir sjuk i depression eller panikångest. Kan man bli fri från panikångest? Varför blir man deprimerad? Hur går psykoterapi till? Var kan man söka hjälp?

Trots att både panikångest och depression är några av våra vanligaste sjukdomar vet de flesta fortfarande alldeles för lite om dem och det är lätt att känna sig handfallen när man kommer i kontakt med sin egen eller andras psykiska ohälsa. Det är då den här boken behövs. Här hittar du lägsta pris på boken. Du kan också köpa den signerad här.

Förordet har författaren och journalisten Arvid Lagercrantz skrivit, han har över femtio års egen erfarenhet av bipolär sjukdom. Boken utgår från mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa, men handlar inte om mig.

Boken har blivit uppmärksammad i bland annat TV4 NyhetsmorgonSveriges Television och Sveriges Radio och har fått lysande recensioner. Den finns även i Natur och Kulturs kurslitteraturkatalog inom psykologi för högskola och fortbildning.

Klicka på länken om du vill köpa boken.

35 reaktioner på “Om boken

 1. […] är bloggen som jag skriver inför att min bok släpps i början av nästa år, jag har börjat hitta formen för bloggen men det sitter inte helt […]

 2. Jag har stått på Lithium i 10år och nyligen fått inform om att jag under dessa år ej erhållit en terapeutisk dos ! Ja, vad gör jag – sätter försiktigt ut dom på eget bevåg, och har absolut inte märkt någon skillnad efter 3 mån.utsättande av Lithionit för min ”bipolära diagnos” , däremot har jag fått en massa fysiska symtom: Generella muskelsmärtor , kramper i benen, svaghet i alla leder = stel som en pinne i hela kroppen. Finns något forskat om kvarblivna rester av Lithionit i kroppen, och hur länge kan dessa finnas kvar? Och i så fall vilka symtom kan dom ge ?

  1. Hej Margerethe!

   Jag har tyvärr ingen aning. Skulle fråga någon expert i stil med Mikael Landén om jag var du. Hoppas du får bukt på det och att du hittar den information du söker!

   Vänliga hälsningar,
   Chrisitan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *