Om boken

Bok om depression och panikångest

Panikångest och depression – frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar” ger svar på de sextio viktigaste frågorna som man ställer sig när man blir sjuk i depression eller panikångest. Kan man bli fri från panikångest? Varför blir man deprimerad? Hur går psykoterapi till? Var kan man söka hjälp?

Trots att både panikångest och depression är några av våra vanligaste sjukdomar vet de flesta fortfarande alldeles för lite om dem och det är lätt att känna sig handfallen när man kommer i kontakt med sin egen eller andras psykiska ohälsa. Det är då den här boken behövs. Här hittar du lägsta pris på boken. Du kan också köpa den signerad här.

Förordet har författaren och journalisten Arvid Lagercrantz skrivit, han har över femtio års egen erfarenhet av bipolär sjukdom. Boken utgår från mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa, men handlar inte om mig.

Boken har blivit uppmärksammad i bland annat TV4 NyhetsmorgonSveriges Television och Sveriges Radio och har fått lysande recensioner. Den finns även i Natur och Kulturs kurslitteraturkatalog inom psykologi för högskola och fortbildning.

Klicka på länken om du vill köpa boken.

Kommentarer är stängda.