Publicerad den Lämna en kommentar

Officiellt: boken ges ut av Natur & Kultur under våren 2014

Natur och Kutlur logotype

I måndags skrev jag på för Sveriges tredje största bokförlag, Natur & Kultur! Det innebär att boken kommer att ges ut av dem under våren 2014. För spridningen av boken är detta givetvis fantastiskt, den kommer att finnas att köpa både på internet i fysiska bokaffärer, som inbunden bok eller som e-bok.

Eftersom jag tror att boken kommer att hjälpa många som läser den blir detta en liten mini-revolution för alla som lever med psykisk ohälsa i Sverige. Inte för att det är jag som har skrivit den, utan för att boken verkligen behövs.

Jag vill understryka att Natur & Kultur var det enda förlaget jag skickade manuset till. De drivs som en stiftelse och ger ut de överlägset bästa böckerna inom medicin och psykologi. Att de vill sätta sin logotype (kvalitetsstämplarnas Rolls Royce) på min bok känns som en stor ära. Det var till exempel boken ”Ingen panik” av Per Carlbring och Åsa Hanell som hjälpte mig ur min panikångest. Cirkeln är sluten kan man säga, och jag är verkligen obeskrivligt stolt.

För dig som följer bloggen betyder detta att bloggen kommer att uppdateras oftare. Under tiden vi har diskuterat kontraktet och försökt sy ihop en plan för att ge boken så bra spridning som möjligt har bloggen blivit lidande. Från och med nu är pappersexercisen ett minne blott, nu börjar vägen mot lansering på riktigt. Bloggen kommer att bli en försmak av boken, en gratis plusmeny eller en delikat förrätt, kalla det vad du vill: nu kör vi!

Lämna ett svar