Publicerad den Lämna en kommentar

Bok om depression och panikångest på väg!

bästa boken om depression och panikångest på svenska

Under de senaste veckorna har jag jobbat otroligt hårt på boken. Jag har fått redigera, förkorta, skriva till, faktakolla och formulera om. Snart är manuset helt klart och då kommer boken att vara top notch.

Bilden ovan är från mitt skrivbord på kontoret på Hästholmsvägen 25 där jag sitter och skriver hela dagarna, som det såg ut idag när jag satt och skrev. Min redaktör har gett mig en del att förändra och jag har verkligen fått kämpa för att få till det.

Nu återstår förhoppningsvis bara några mindre vändor med manuset innan det blir dags att gå in i nästa fas av arbetet. Jag vet inte hur mycket jag får berätta om det utan att min förläggare blir förbannad på mig, men jag tror att det kommer att bli roligare än just den här delen av manusarbetet som, om jag får klaga (vilket jag egentligen inte borde), är rätt tuff.

Releasedatum för boken är inte satt än, det bästa jag kan ge er just nu är ”efter årsskiftet”, men förhoppningsvis kommer jag att kunna avslöja lite saker här den närmsta månaden eller så. Återigen, förlaget bestämmer.

Även om jag känner att min energi börjar ta slut så vet jag att boken kommer att bli den bästa boken om depression och panikångest på svenska som har kommit ut, och att många kommer att bli hjälpta av den. Det är det som får mig att stanna kvar på kontoret två timmar extra varje dag när solen skiner utanför mitt fönster.

Hoppas att ni har det trevligt ute i sommarsolen, vi hörs snart igen!

Lämna ett svar