Publicerad den Lämna en kommentar

Nu kan du köpa min bok om depression och panikångest på CDON för 129 kronor!

Bok om depression på CDON.com
Nu finns min bok om depression och panikångest ÄNTLIGEN att köpa!

Väldigt många har frågat mig om när och hur man kan köpa boken. Goda nyheter för er – NU finns det äntligen möjlighet att förboka den på CDON.com inför releasen 22 mars. Om du bokar den nu får du den hemskickad direkt när den släpps i mars!

CDON.com tar emot förbokningar av boken från och med igår vilket betyder att du kan lägga vantarna på ditt ex så att du får det direkt när boken släpps. Den kostar 129 kronor (plus frakt) hos dem, vilket jag tycker är ett bra pris eftersom jag vet att de som har depression eller panikångest många gånger inte har så mycket pengar att röra sig med.

Tack till CDON.com som fixat möjligheten att förboka boken (många andra bokhandlare har slutat med det), tack även till mitt förlag Natur & Kultur som verkligen har varit med på min linje om att boken skulle bli billig och lättillgänglig. Se till att köpa boken nu så blir de glada också, det är de värda! Här är en länk till min bok på CDON.com!

Ciao!

Lämna ett svar